Termene și Condiții

Termene și condiții

Documentul acesta, împreună cu documentele Politică utilizare Cookies, Confidentialitate și politică Retur reprezintă contractul dvs. cu grellbites.com

1. Descrierea platformei
Platforma www.grellbites.com (denumita in continuare „grellbites” sau „platforma”) este detinuta de catre societatea GO AB Method (denumita in continuare grellbites) o societate română, înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J40/7092/2022, avand CUI 45962617 si cont bancar nr. RO55INGB0000999912413496
grellbites pune la dispoziția clienților, prin intermediul platformei, snackuri/gustări, în diferite tipuri de ambalaj și cantități.

2. Scopul termenilor și condițiilor
Prezentul document reglementează condițiile de utilizare ale platformei de către vizitatori și clienți, precum și modalitatea în care produsele vândute în cadrul platformei pot fi cumparăte. Prezentul document are valoarea unui contract la distantă încheiat între grellbites și client, producând efecte juridice de la data acceptării sale de către client.

3. Acceptarea termenilor și condițiilor. Modificarea acestora.
Odată cu accesarea platformei www.grellbites.com toți vizitatorii sau clienții sunt rugați să citească și să respecte termenii și condițiile platformei.

Prezentul document se consideră înțeles și acceptat fără rezerve în următoarele situații și modalități:
a) Prin efectuarea unei vizite în cadrul platformei de către orice vizitator;
b) Prin bifarea rubricii „sunt de acord cu termenii și condițiile platformei” în momentul creării contului de utilizator;
c) In procedura de plasare a comenzii, pentru clienții care comandă fără cont de utilizator, prin bifarea rubricii „sunt de acord cu termenii și condițiile platformei”.

Termenii și condițiile pot fi modificate în mod unilateral de către grellbites., fiind obligația fiecărui vizitator să verifice dacă au survenit modificări. Pe cale de exceptie, grellbites se obligă să notifice toți utilizatorii care au cont pe platformă cu privire la schimbarea termenilor si condițiilor, în termen de 3 zile de la modificare acestora, prin notificare trimisă în contul de utilizator.

4. Utilizarea platformei. Crearea contului de utilizator.
Platforma poate fi accesată de către orice persoană, în scopul informării și/sau achiziționării produselor grellbites. Utilizarea platformei în orice scop ilicit sau imoral este interzisă.

Pentru plasarea unei comenzi, vizitatorii pot alege între plasarea unei comenzi fără crearea unui cont de utilizator sau plasarea unei comenzi cu crearea prealabilă a unui cont de utilizator.

Prin crearea unui cont de utilizator, utilizatorul înțelege și acceptă că datele sale personale furnizate prin formularul de creare cont (https://www.grellbites.com/contul-meu) vor fi colectate și prelucrate exclusiv în scopul vânzării către utilizator a produselor grellbites.

Prin acceptarea termenilor și condițiilor, utilizatorul își dă acordul expres pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, conform prezentului document și a politicii de confidențialitate.

5. Plasarea unei comenzi.
Prin intermediul platformei pot fi achizitionate produse așa cum sunt prezentate în platformă. Produsele disponibile la vânzare pot varia în funcție de stocuri sau din motive la latitudinea grellbites.

Orice persoană poate plasa o comandă pe platforma grellbites astfel:
a) Clientul alege produsele prin selectarea acestora și a cantității dorite, fiind informat despre valoarea totala de plată;
b) Clientul introduce datele personale solicitate de platformă și apasă butonul „trimite comanda” acceptând în prealabil termenii și condițiile platformei.

Cantitatea de produse disponibile la un moment dat este semnalizată în cadrul site-ului. Cu toate acestea există riscul ca, urmare a plasării mai multor comenzi în cadrul platformei în același timp, stocul de produse să se epuizeze. Într-o astfel de situație grellbites se obligă să notifice clienții afectați în termen de maxim 4 ore, cu privire la epuizarea stocului și după caz să stabilească cu clienții o nouă dată de livrare sau să restituie suma achitată cu titlu de preț.

6. Prețul produselor

Prețul prezentat în platformă poate fi modificat în mod unilateral, clientul având obligația de a consulta descrierea produselor pentru aflarea acestuia. Totodată, prețul pentru produsele comandate va fi afișat în procedura de comandă.

Prețul produselor comandate se achită la momentul plasării comenzii, cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăti MobilPay.ro sau prin transfer bancar. grellbites va transmite clienților factura fiscală pentru fiecare plată efectuată.

Produsele vor fi livrate la adresa specificată de client în formularul de comandă. În cazul în care se dorește specificarea anumitor observații legate de livrare, acest lucru va fi posibil prin folosirea zonei de „observații” din pagina de finalizare a comenzii.

7. Livrarea comenzilor. Anularea unei comenzi

Produsele grellbites sunt livrate in Bucuresti și în celelalte orașe din România cu ajutorul serviciilor de curierat Sameday.

Procesarea produselor comandate se va face miercuri în fiecare săptămână, cu excepția zilelor de sărbătoare legală, la adresa indicată de client.

Costurile de livrare sunt următoarele:
– GRATUIT pentru o valoare a comenzii mai mare de 200 RON.
– 18 lei pentru o valoare a comenzii mai mica de 200 RON.
Pentru livrările in afara ariei de acoperire a curierilor, poate exista o taxa suplimentara de transport care va fi luată in considerare doar cu acordul destinatarului.

Condițiile de livrare sunt supuse schimbării fără o notificare in prealabil.

grellbites.com își rezerva dreptul de a efectua confirmarea telefonica a comenzi înainte de onorarea acesteia. 

Orice comandă este fermă și nu poate fi anulata decât cu acordul expres al grellbites sau în situațiile de mai jos.

În acord cu prevederile art. 16 din OUG 34/2014, în cazul vânzării de produse susceptibile de a se deteriora sau expira rapid, precum și în cazul vânzării de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator, prevederile OUG 34/2014 privind dreptul de returnare nu sunt aplicabile. In acest context, având în vedere produsele vândute prin intermediul platformei, vă aducem la cunoștință că produsele comandate și livrate nu pot fi returnate.

Cu titlu de excepție, produsele comandate și livrate pot fi returnate în situația în care acestea au fost livrate desigilate, nu respectă standardele de calitate, sau daca dintr-o eroare au fost livrate alte produse decât cele comandate. În acest caz produsele pot fi returnate pe cheltuiala grellbites, în termen de 7 zile de la data livrării acestora.

Pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor, astfel cum acestea au fost reglementate mai sus, vă rugam sa notificați prin email la adresa contact@grellbites.com

8. Drepturi și obligații
Vizitatorii și clienții platformei au obligația:
a) de a folosi platforma cu bună credință, numai în scopul informării și/sau cumpărării produselor grellbites;
b) de a respecta legislația în vigoare pe toată perioada utilizării platformei grellbites;
c) de a respecta drepturile de autor ale grellbites;
d) de a nu revinde produsele achiziționate prin intermediul platformei, fără acordul grellbites.

9. Garanții
Disponibilitatea site-ului
Nu putem garanta că serviciile disponibile pe platforma grellbites vor fi disponibile tot timpul, că vor putea răspunde la toate cerințele sau că nu va avea erori. Dacă o eroare intervine în timp ce utilizezi platforma, te rugăm să ne contactezi și vom rezolva problema într-un timp cât mai scurt.

Platforma www.grellbites.com poate fi uneori indisponibilă din motive de mentenanță, actualizări ale sistemului sau pentru adăugarea unor funcționalități noi. În cazul în care platforma www.grellbites.com nu este disponibilă, termenii contractuali rămân aplicabili.

Produsele
Produsele comercializate pe platformă respectă toate standardele de calitate și siguranță în vigoare.

Produsele comandate pot fi returnate în termen de 14 zile de la plasarea comenzii. Datorită faptului că produsele comercializate pe site-ul www.grellbites.com sunt perisabile, se pot returna doar produsele a căror ambalaj nu a fost desigilat sau modificat în orice formă.

În cazul în care constatați orice problemă legată de calitatea produselor grellbites întelegem să vă returnam costul acestora și/sau să înlocuim fără niciun cost suplimentar produse noi, similare celor comandate.

Cu toate acestea grellbites nu poate fi tras la răspundere și nu este obligat să repare în niciun alt mod prejudiciul cauzat ca urmare a calității defectuoase a produselor (cu excepția returnării banilor și/sau a punerii la dispoziție a unui produs similar nou) având în vedere că acestea sunt vândute în termenul de valabilitate specificat de producător și respectă specificațiile acestuia.

În pagina fiecărui produs este prezentată o descriere a ingredientelor incluse. Deoarece produsele sunt ambalate în același mediu, nu putem garanta că produsele noastre nu conțin și alte urme de ingrediente decât cele menționate în descriere.

Totodată, având în vedere că produsele comercializate pot conține alergeni, fiecare client are obligația să citească descrierea produsului disponibilă în platforma www.grellbites.com și înțelege să consume aceste produse pe răspunderea sa. Nu recomandăm consumarea produselor grellbites de către persoane care cunosc că manifestă orice fel de alergie sau intoleranță față de ingredientele din produsele grellbites. Totodată vă rugăm consultați eticheta produselor înainte de a le consuma.

grellbites nu răspunde pentru alterarea produselor în timpul transportului. Cu toate acestea, dacă coletul ajunge la dvs. în stare improprie, vă rugăm să ne contactați pentru a soluționa eventualele probleme.

10. Drepturi de autor

grellbites. deține drepturi de autor și/sau după caz un drept de folosință asupra platformei, textelor, imaginilor, logo-urilor, video-urilor, elementelor de grafică web, scripturi și orice alte date din cadrul platformei, precum și asupra denumirii „Grellbites. Its buzzin delicious”. Pe cale de consecință, vizitatorii platformei și clienții sunt obligați să respecte dreptul de autor al grellbites, sub sancțiunile prevăzute de lege.

Link-uri externe:
Este posibil ca site-ul www.grellbites.ro să includă uneori link-uri către alte website-uri care nu sunt deținute de grellbites. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a oferi informații adiționale, însă fără a avea responsabilitatea conținutului, a politicilor de confidențialitate sau a oricărui lucru furnizat de acestea sau terțe site-uri.

În cazul în care se adaugă un link către site-ul www.grellbites.ro ne rezervăm dreptul de a cere înlăturarea acestuia.

11. Alte clauze
Orice litigii derivând din prezentul document se vor soluționa pe cale amiabilă.

Prezentul document este guvernat de legea română.

Pentru orice comunicare cu grellbites. vă rugăm să folosiți adresa de email: contact@grellbites.com