Livrare și Retur

Documentul acesta, împreună cu documentele Termeni și Condiții, Politică utilizare Cookies, și Confidențialitate reprezintă contractul dvs. cu grellbites.com.

Livrarea produselor

Primim comenzi în fiecare zi pe website, social media și email.
Procesarea produselor comandate se va face miercuri în fiecare săptămână, cu excepția zilelor de sărbătoare legală, la adresa indicată de client.
Modalități de plată: card online, transfer bancar sau plata ramburs
Transportul este gratuit oriunde în țară pentru comenzi de peste 200 lei.
Pentru comenzile mai mici de 200 lei costul transportului este de 18 lei. 

Politică Retur

În acord cu prevederile art. 16 din OUG 34/2014, în cazul vânzării de produse susceptibile de a se deteriora sau expira rapid, precum și în cazul vânzării de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator, prevederile OUG 34/2014 privind dreptul de returnare nu sunt aplicabile. In acest context, având în vedere produsele vândute prin intermediul platformei, vă aducem la cunoștință că produsele comandate și livrate nu pot fi returnate.

Cu titlu de excepție, produsele comandate și livrate pot fi returnate în situația în care acestea au fost livrate desigilate, nu respectă standardele de calitate, sau daca dintr-o eroare au fost livrate alte produse decât cele comandate. În acest caz produsele pot fi returnate pe cheltuiala grellbites, în termen de 7 zile de la data livrării acestora.

Pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor, astfel cum acestea au fost reglementate mai sus, vă rugam sa notificați prin email la adresa contact@grellbites.com.